Print opties

Sluiten

Maïsribs uit de airfryer

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
35 min
Totale tijd
50 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Breng een pan met water aan de kook en kook de maïskolven in 20 min. gaar.
2
Verwarm de airfryer voor op 180°C. Snijd de harde zijkanten van de maïskolven en snijd in de lengte in vier lange parten per maiskolf. Hier kan wat kracht voor nodig zijn. Smelt de boter en mix met het knoflookpoeder, uienpoeder, paprikapoeder en wat peper en zout. Besmeer de maïsribs ermee en schuif voor 15 min. in de airfryer.
3
Mix de yoghurt met de chilisaus of sriracha en breng het geheel op smaak met wat peper en zout.
4
Garneer de maisribs met de Parmezaans poeder en tijm en serveer met de yoghurtdip.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.