Snijd de runderlappen in blokjes. Pel en snipper de ui, snijd de tomaten in grove stukken en de aubergine in blokjes. Verhit de olijfolie in een pan en bak de runderblokjes met peper en zout rondom bruin. Voeg de ui toe en bak 3 min. mee.
2
Voeg de aubergine, tomaten en ras el hanout toe. Bak 2 min. mee en voeg dan de bouillon toe. Breng aan de kook en zet het vuur laag. Doe de deksel op de pan en laat 2 uur stoven. Roer af en toe.
3
Hak ondertussen de peterselie fijn en snijd de abrikozen in kleine blokjes. Voeg na 2 uur de abrikozen en ¾ van de peterselie toe aan de pan en laat nog 5 min. stoven.
4
Verdeel de Marokkaanse stoof over de borden en garneer met de overige peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.