In samenwerking met:
Niveau
Gemiddeld
Tijd
15 min
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Mashed potato romige kastanjechampignons

De aardappelpuree van Aviko wordt in dit gerecht gecombineerd met kastanjechampignons. Deze champignons hebben een mooie lichte en nootachtige smaak. Een ideale winterse combinatie samen met de crème fraîche en de knapperige gebakken uitjes. Uiteraard kan je ook kiezen voor gewone champignons, maar deze zijn wat minder uitgesproken van smaak.

Mijn menu planner

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten

Recept mashed potato romige kastanjechampignons

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
1
Pel en snipper de rode ui. Snijd het groene deel van de bosui in dunne ringen. Snijd de kastanjechampignons in kwarten.
2
Verwarm de roomboter in een pan op hoog vuur. Bak de kastanjechampignons in 4 tot 6 minuten bruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm de Aviko Mashed Potato volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verdeel de Aviko Mashed Potato over de glazen. Verdeel de champignons, rode ui en bosui over de puree.
5
Schep een eetlepel crème fraîche per glas in het midden van de champignons en maak het gerecht af met de gebakken uitjes.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Gluten

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Maak een gratis Eatertainment profiel aan om de voedingswaarden te kunnen bekijken.

Vind je dit leuk?