Print opties

Sluiten

Mashed potato romige kastanjechampignons

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de rode ui. Snijd het groene deel van de bosui in dunne ringen. Snijd de kastanjechampignons in kwarten.
2
Verwarm de roomboter in een pan op hoog vuur. Bak de kastanjechampignons in 4 tot 6 minuten bruin en gaar. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verwarm de Aviko Mashed Potato volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Verdeel de Aviko Mashed Potato over de glazen. Verdeel de champignons, rode ui en bosui over de puree.
5
Schep een eetlepel crème fraîche per glas in het midden van de champignons en maak het gerecht af met de gebakken uitjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.