Verwarm de oven voor op 200°C en was de aardappelen grondig. Prik er met een vork enkele gaatjes in, wrijf in met 2/3 van de olijfolie en bak voor 40 min. in de oven tot ze zacht zijn vanbinnen.
2
Snijd de rode puntpaprika in stukjes. Verhit de overige olijfolie in een pan op middelhoog vuur een bak de puntpaprika in 10 min. zacht. Spoel de kikkererwten af onder stromend water en voeg toe aan de paprika. Bak 3 min. mee en breng op smaak met peper en zout. Verkruimel de feta en schep dit door het mengsel heen.
3
Haal de aardappelen uit de oven, snijd voor de helft open en hol uit. Vul de aardappelen met het paprikamengsel. Hak de dille grof en garneer de aardappelen met dille.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.