Mexicaanse burrito’s met gehakt, chipotle en crème fraîchesaus
Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min
Ingrediënten
4 personen
Ingrediënten
1
Kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
2
Pel en snipper de ui en knoflook. Snijd de chipotle peper fijn. Halveer de cherrytomaten en laat de mais uitlekken.
3
Verhit de olie in een pan op middelhoog vuur en fruit de ui en knoflook. Voeg het gehakt toe en rul aan. Voeg de Verstegen World Spice Meal Burrito, mais, chipotle, prei, passata en het Verstegen Zeezout toe en bak 10 min.
4
Meng de crème fraîche met de kwark en de sriracha tot een saus. Snijd de peterselie grof.
5
Bereid de wraps volgens de aanwijzingen op de verpakking. Beleg de wrap met de rijst en het gehaktmengsel. Serveer met de crème fraîchesaus en de peterselie.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.