Breng de bouillon aan de kook. Dompel de tomaten een paar seconden voorzichtig in de kokende bouillon. Spoel ze direct af onder koud water en verwijder de schil van de tomaten. Snijd de tomaten in partjes en verwijder de zaadjes. Voeg de tomatenpartjes toe aan de bouillon.
2
Bak de filetstukjes zachtjes in de helft van de olie volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de avocado doormidden, verwijder de pit, snijd de helften door en verwijder de schil van de avocado's. Pel de rode ui en snijd in dunne ringen. Snijd de bieslook en jalapeño in dunne ringetjes. Pluk de koriander en hak grof.
3
Snijd de tortilla's in driehoeken of reepjes, bak ze in de pan met de resterende olie tot ze goudbruin zijn. Breng de bouillon op smaak met limoensap.
4
Verdeel de avocado, jalapeño en filetstukjes over een kom en giet de hete bouillon erover. Garneer met rode ui, bieslook, koriander en bestrooi met chilivlokken. Serveer met de gebakken tortilla.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.