Print opties

Sluiten

Mexicaanse pizza

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Pel de knoflook en hak fijn.
2
Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Voeg het gehakt, knoflook en taco kruiden toe. Bak het gehakt in ongeveer 5 min. rul. Voeg de tomatensaus toe en laat 2 min. rustig doorkoken.
3
Rol het taartdeeg uit. Verdeel het gehakt met tomatensaus over het deeg, houd hierbij 1 cm van de randen vrij. Bak het geheel 15 min. in de oven.
4
Pel ondertussen de rode ui en snijd in halve ringen. Laat de mais uitlekken. Neem de pizzauit de oven. Verdeel de cheddar, rode ui en mais over de taart. Bak nogmaals 5 min. in de oven.
5
Snijd ondertussen de avocado in plakjes en pluk de blaadjes koriander.
6
Verdeel de avocado over de pizza wanneer deze uit de oven komt. Schep wat zure room erop en maak het gehaal af met koriander.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.