Snijd de rode kool in dunne reepjes en de helft van de rode ui in fijne ringen. Meng samen met de appelazijn in een mengkom en laat 15 min. staan. Breng op smaak met zout.
2
Hak ondertussen de rode peper en de rest van de rode ui fijn. Houd je niet van heel pittig, verwijder dan eerst de zaadjes uit de rode peper.
3
Giet de bonen af en spoel ze na met koud water, laat ze goed uitlekken. Meng de bonen in een kom met de rode ui en peper en pers de helft van de limoenen erboven uit. Meng door elkaar een breng op smaak met zout.
4
Dep de kabeljauw droog met keukenpapier. Snijd in stukken van 2-3 cm en bestrooi royaal met de tacokruiden en zout en druk de kruiden voorzichtig rondom in de vis. Verhit de zonnebloemolie in een koekenpan en bak de kabeljauw in 3-4 min. (dit ligt aan hoe dik de kabeljauw is, wanneer de vis in vlokken uit elkaar valt is de vis gaar) rondom bruin en gaar.
5
Verwarm de wraps zoals aangegeven op de verpakking. Beleg ze met een eetlepel zure room, de bonensalsa, ingelegde rode kool en stukken kabeljauw. Snijd de koriander grof en verdeel deze over de wraps. Snijd de limoen in partjes en serveer bij de wraps.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.