Print opties

Sluiten

Midden-Oosterse wraps met vissticks en salade

Bereidingstijd
35 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
35 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 220°C. Leg de bevroren vissticks op een met bakpapier beklede bakplaat en bak 15 min. in de oven.
2
Rasp ondertussen de winterpeen en courgette en bestrooi met een snufje zout. Doe in een vergiet om uit te laten lekken.
3
Pel en rasp de knoflook boven een kom. Snijd 3/5 van de peterselie fijn. Meng de knoflook, yoghurt en peterselie en breng op smaak met zout.
4
Maak de wortel en courgette aan met de extra vergine olijfolie. Pers het sap uit de citroen en voeg 3 el citroensap samen met de za’atar toe aan de wortel en courgette. Meng voorzichtig.
5
Maak nu de tomaten-komkommersalade. Verwijder de zaadlijsten van de tomaten en komkommer en snijd in blokjes. Meng met ½ tl zout en laat staan tot gebruik.
6
Pluk de blaadjes van de munt en hak fijn. Hak de overige peterselie (inclusief de steeltjes) fijn. Haal de pitten uit de granaatappel. Meng de tomaten, komkommer, munt, peterselie en granaatappelpitten met de olijfolie.
7
Beleg het platbrood met de rauwkostsalade, leg de vissticks erop en maak af met de yoghurtsaus. Serveer met de tomaten-komkommersalade en serveer direct.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.