Verwarm de oven voor op 180°C en bekleed een vierkante bakvorm met bakpapier.
2
Smelt ¾ van de witte chocolade samen met de boter au bain-marie in een hittebestendige kom boven een pan met een laag kokend water. Zorg ervoor dat de kom het water niet raakt. Roer regelmatig door tot de chocolade gesmolten is.
3
Mix de suiker met de eieren, het vanille extract en de espresso. Voeg toe aan de boter en witte chocolade en mix door elkaar.
4
Zeef het zelfrijzend bakmeel en voeg samen met het bakpoeder en een snufje zout toe aan het beslag. Spatel voorzichtig door elkaar en stort in de bakvorm. Bak 30 min. in de oven. Laat de mokka blondie helemaal afkoelen. Smelt de overige chocolade in de magnetron en drizzle over de mokka blondie. Snijd vervolgens in stukken.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.