Verwarm de oven voor op 180°C. Kook de eieren 8 min. en spoel koud. Verhit de sesamolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de kipfilet aan beide kanten 3 min. aan.
2
Pel ondertussen de knoflook en hak fijn. Meng de knoflook, sojasaus en bruine suiker. Bestrijk de kipfilet met de marinade en plaats op een met bakpapier beklede bakplaat. Verdeel de sesamzaadjes over de kip. Bak 12 tot 15 min. in de oven.
3
Breng ondertussen de kippenbouillon aan de kook. Halveer de Shanghai paksoi en shiitake. Voeg de soba noedels, paksoi en shiitake toe aan de bouillon en kook nog 6 min. door.
4
Verdeel de bouillon met noedels, paksoi en shiitake over de borden. Halveer de eieren en verdeel over de borden. Snijd de kipfilet in dunne plakjes en verdeel over de borden.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.