Hak de koriander en pinda’s grof. Klop de eieren los en breng op smaak met peper en zout.
2
Verhit een pan met water en kook de rijstnoedels volgens de aanwijzingen op de verpakking, giet af.
3
Verhit ondertussen een pan met 2/3 van de zonnebloemolie en bak de varkensreepjes Oosterse stijl 3 min. Voeg de wokgroente Thaise stijl en hoisinsaus toe en bak 5 min. tot de varkensreepjes gaar zijn.
4
Verhit een pan met de overige zonnebloemolie en bak ½ van het eimengsel goudbruin en gaar. Herhaal dit met het overige ei. Rol de omelet op en snijd deze in repen van 2 cm dik.
5
Verdeel de rijstnoedels, varkensreepjes en groenten over de borden. Leg de omelet rolletjes erop en garneer met de koriander en pinda’s.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.