Print opties

Sluiten

Oranje soesjes met vanilleroom

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

25 stuks
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Breng een pan met de melk, 5 gr suiker, Verstegen Zeezout en ongezouten roomboter langzaam aan de kook. Haal de pan van het vuur en voeg de bloem in delen toe, roer dit goed door met behulp van een garde.
2
Zet de pan terug op het vuur en verwarm het geheel al roerend 5 min. Klop het deeg langzaam door in een keukenmachine zodat het iets afkoelt.
3
Voeg de eieren één voor één toe en mix tot een egaal deeg. Spuit het deeg met behulp van een spuitzak in dotjes van 2 cm op een met bakpapier beklede bakplaat en plaats deze 15 min. in de oven.
4
Haal de soesjes uit de oven en laat afkoelen. Halveer het Verstegen Vanillestokje over de lengte en schraap het merg met een lepel eruit. Klop ondertussen de slagroom stijf met de overige suiker en de vanille.
5
Meng de poedersuiker met de oranje kleurstof en het lauwe water. Vul de soesjes met de vanille-slagroom en dip in het oranjeglazuur. 
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.