Verwarm de oven voor op 220˚C. Vet een braadslee van 24 x 35 cm of een grote ovenschaal in met de olie en bekleed met bakpapier.
2
Smelt de boter en meng deze met de karnemelk, eieren en het vanille extract. Meng in een andere kom het zelfrijzend bakmeel, de suiker, baksoda en het zout. Meng het melkmengsel met het bakmeelmengsel en roer totdat alles goed gemixt is. Voeg het beslag toe aan de ovenschaal en strijk de bovenkant met de bolle kant van een lepel glad.
3
Mix de roomkaas met water en poedersuiker. Verdeel kleine toefjes over een kwart van de ovenschaal en ‘swirl’ dit erdoor met een satéprikker. Snijd de aardbei in plakjes en verdeel ook over hetzelfde deel van de ovenschaal.
4
Verdeel toefjes pindakaas over een ander kwart van het beslag en ‘swirl’ deze met een satéprikker erdoorheen. Snijd de banaan in plakjes en verdeel ook over deze kwart van de schaal.
5
Verdeel de witte chocoladedruppels en de blauwe bessen over het volgende vrije kwart.
6
Verdeel de helft van de pure chocoladedruppels over het laatste kwart en roer deze voorzichtig dieper het beslag in met een satéprikker. Verdeel vervolgens de andere helft en de amandelstiften erover.
7
Bak gedurende 10 tot 12 min. gaar. Zet de oven op grilstand en gril de bovenkant van de pancake nog eens 2 min. en zorg dat de pancake evenredig gegrild wordt.
8
Serveer met honing of extra poedersuiker.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.