Print opties

Sluiten

Pitabroodje met paddenstoelen gyros

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
8 min
Totale tijd
28 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de oesterzwammen en shiitake in reepjes en marineer met de zonnebloemolie en de gyroskruiden.
2
Snijd het loof van de radijs en snijd de radijs en de tomaat in plakken.
3
Verdeel de pitabroodjes over een bakplaat en bak af volgens de aanwijzingen op de verpakking.
4
Pel en snijd ondertussen de knoflook fijn. Verhit een pan met de olijfolie en bak de knoflook glazig. Voeg de paddenstoelen toe en bak op hoog vuur goudbruin.
5
Snijd de pitabroodjes open en verdeel de vegan heksenkaas, ijsbergsla, radijs, tomaat en edamame boontjes over de onderkant van het broodje. Schep hier de paddenstoelen gyros op en serveer met extra vegan heksenkaas.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.