Print opties

Sluiten

Pittige linzenstoof met salie

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Verwarm de oven voor op 180°C. Pel en snijd de knoflook en ui fijn. Schil de bospeen en snijd in dunne plakken. Halveer de snoeptomaten. Meng het groentebouillontablet met het warme water.
2
Verwarm een pan met de olijfolie en bak de knoflook en ui glazig. Voeg de tomatenpuree, Verstegen Salieblad en rode linzen toe en roer door.
3
Blus de pan af met de groentebouillon en Verstegen Guilt Free - Hot Chili saus. Laat gedurende 15 min. zachtjes stoven. Roer wanneer de stoof nog 5 min. moet de spinazie, bospeen en snoeptomaten door de stoof.
4
Maak kleine kuilen in de stoof, verdeel de eieren in de kuilen en gaar deze met de deksel op de pan. Hak ondertussen de platte peterselie grof en garneer hiermee de stoof.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.