Snijd de paksoi over de lengte in repen van 1 cm dik. Snijd het groene gedeelte van de paksoi af en snijd fijn. Marineer het witte gedeelte met de sesamolie en chilisaus.
2
Schil de mango, verwijder de pit en snijd de mango in dunne plakken van 1 cm.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Verhit een grillpan met de olijfolie, gril de tonijn in 5 min. rosé. Breng op smaak met peper en zout. Snijd de tonijn in plakken van 1 cm dik.
5
Verhit een pan met de zonnebloemolie en bak de gemarineerde paksoi 3 min. op hoog vuur tot deze begint te kleuren.
6
Verdeel de rijst, paksoi, tonijn en mango over de kommen. Garneer met het groen van de paksoi en de sesam marinade.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.