Breng een pan met water aan de kook en kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking.
2
Pel en snipper de ui en snijd de peper in ringen. Verhit de olijfolie in een pan op hoog vuur en fruit de ui. Voeg de pompoenblokjes toe samen met ¼ van de kokosmelk en de currypasta. Roer door en bak 3 min. Voeg de overige kokosmelk toe, het blokje groentebouillon en de helft van de rode peper toe. Breng het geheel aan de kook en zet het vuur laag. Laat 15 min. zachtjes koken en breng op smaak met peper en zout.
3
Snijd ondertussen de paksoi in reepjes en hak de peterselie grof. Voeg de paksoi de laatste 5 min. toe aan de pompoencurry. Verdeel de rijst en pompoencurry over de borden en garneer met de overige rode peper en koriander.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.