Print opties

Sluiten

Pompoenstamppot met rundersaucijs

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Schil de aardappelen en snijd in gelijke stukken. Breng een pan met water aan de kook en verkruimel het bouillonblokje erboven. Voeg de aardappelen toe en kook in 15 min. gaar. Voeg na 5 min. de pompoenblokjes toe en kook mee.
2
Verhit ¾ van de boter in een pan op middelhoog vuur. Voeg de salie toe en bak 2 min. Verwijder het takje salie en schenk de gesmolten boter in een kopje. Houd even apart. Verhit de overige boter in dezelfde pan en bak hierin de rundersaucijzen rondom goudbruin.
3
Giet de aardappelen en pompoen af en doe terug in de pan. Voeg de gesmolten salieboter, melk en peper en zout toe en prak het geheel tot een grove stamppot met behulp van een stamper.
4
Verdeel de stamppot over de borden en serveer met de rundersaucijs. Verbrokkel de feta en verdeel over de stamppot. Breng op smaak met peper en zout.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.