Schenk een klein laagje van de vanille-siroop in een klein bord net iets groter dan de rand van het cocktailglas. Verdeel de bruine suiker over een ander klein bord met dezelfde grootte. Dip de rand van een cocktailglas in de siroop, gevolgd door een dip in de bruine suiker. Herhaal voor de andere glazen.
2
Doe de ijsklontjes in de cocktailshaker. Schenk de afgekoelde espresso, slagroom en de overige vanille-siroop erbij. Breng op smaak met 2/3 van de Verstegen WSB Pumpkin Spice. Doe de dop stevig op de shaker en schud het drankje 20 sec., totdat de buitenkant van de shaker beslaat van de kou.
3
Schenk de mocktail uit over de glazen met behulp van een zeef. De ijsklontjes heb je niet meer nodig.
4
Serveer de mocktail met de chocolade mokkaboontjes bovenop en strooi de overige Verstegen WSB Pumpkin Spice eroverheen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.