Print opties

Sluiten

Ravioli stoofvlees met tomatenbouillon

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Snijd de tomaten in kwarten en pureer met een staafmixer. Schenk de tomatenpuree door een zeef en druk met een lepel al het vocht eruit.
2
Breng het tomatenvocht in een steelpan aan de kook met de takjes rozemarijn. Breng op smaak met peper en zout.
3
Kook de ravioli volgens de aanwijzingen op de verpakking. Giet af.
4
Halveer de bollen burrata. Haal de rozemarijn uit de tomatenbouillon en verdeel de tomatenbouillon over diepe borden. Verdeel de ravioli over de borden en leg een halve bol burrata in het midden. Garneer met de eetbare bloemen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.