Print opties

Sluiten

Rijstpapier ‘quesadillas’ met ei

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Meng de mayonaise met de sriracha en honing. Snijd de paprika in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd in kleine blokjes. Snijd de bosui in dunne ringen.
2
Verhit een koekenpan op laag vuur. Leg een vel rijstpapier in de pan, door de warmte trekt het vel iets samen. Verdeel een halve eetlepel zonnebloemolie en een kwart theelepel chilivlokken over het rijstpapier.
3
Breek een ei op het rijstpapier. Druk de dooier voorzichtig plat met een vork en verdeel het ei over het rijstpapier. Verdeel een kwart van de blokjes paprika en een kwart van de bosui over het ei.
4
Bak de quesadilla nog 3 tot 5 min. op laag vuur, tot het ei gestold is. Vouw het dubbel en schep uit de pan. Herhaal dit met de rest van de vellen rijstpapier.
5
Serveer de rijstpapier ‘quesadillas’ met srirachamayonaise.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.