Pel en snijd de knoflook fijn. Snijd de appels in blokken van 1 cm. Maak de sperziebonen schoon.
2
Snijd de kippendij in blokjes van 2 cm. Verwarm een pan met de zonnebloemolie en bak de kippendijfilet 4 min. aan.
3
Voeg de knoflook, Verstegen World Spice Meal Kip Madras en appel toe, bak 3 min. mee. Voeg al roerend vervolgens de crème fraîche toe en laat het geheel 7 min. zachtjes koken tot de kip gaar is.
4
Breng ondertussen een pan met water aan de kook, kook de rijst volgens de aanwijzingen op de verpakking en giet af.
5
Breng nog een pan met water aan de kook, kook de sperziebonen in 4 min. beetgaar en giet af.
6
Verdeel de rijst, kip madras en sperziebonen over de borden en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.