Print opties

Sluiten

Romige kokossoep met koolvis

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Laat de koolvis ontdooien en dep goed droog. Snijd de kastanjechampignons in plakjes. Pel de knoflook en hak fijn. Snijd de rode peper in schuine ringen. Snijd de helft van de limoen in partjes, pers het sap uit de rest van de limoen.
2
Verhit de helft van de zonnebloemolie in een soeppan op middelhoog vuur. Fruit de champignons 5 min. aan. Voeg de knoflook en rode peper toe en laat 1 min. meebakken. Voeg het limoensap, vissaus, groentebouillon en kokosmelk toe en breng aan de kook.
3
Snijd ondertussen de paksoi in kwarten. Snijd de paprika in reepjes. Voeg de noedels toe aan de soep en kook in ongeveer 8 min. gaar. Voeg na 4 min. ook de paksoi en paprika toe.
4
Verhit de rest van de zonnebloemolie in een koekenpan op middelhoog vuur. Bak de koolvis 3 tot 4 min. per kant.
5
Verdeel de soep en de vis over de borden. Serveer met de partjes limoen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.