Breng een pan met water aan de kook en kook de pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking. Vang een half kopje kookvocht op bij het afgieten.
2
Pel en hak de sjalot en knoflook fijn. Snijd alle paddenstoelen in dunne reepjes. Verhit de olijfolie in een pan en fruit de sjalot. Voeg de paddenstoelen samen met wat peper en zout toe en bak 5 min. Voeg de knoflook en boter toe en bak tot de boter is gesmolten.
3
Voeg de kookroom samen met het Parmezaanse kaaspoeder en wat peper en zout toe. Zet het vuur laag en laat 2 min. pruttelen. Voeg de gekookte pasta en het kookvocht toe en mix tot de saus goed aan de pasta blijft kleven.
4
Hak de peterselie fijn en snijd met de kaasschaaf flakes van het blok Parmezaanse kaas. Verdeel de pasta over de borden. Garneer met de peterselie en Parmezaanse kaas flakes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.