Print opties

Sluiten

Romige spaghetti met kipgehakt

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel en snipper de ui en pel en snijd de knoflook fijn. Pluk de blaadjes basilicum van de takjes en snijd de takjes fijn.
2
Kook de spaghetti volgens de aanwijzingen op de verpakking.
3
Verhit een pan met de olijfolie en fruit de ui, knoflook en basilicumtakjes glazig. Voeg het kipgehakt en de Italiaanse kruiden toe en rul het gehakt.
4
Voeg de gegrilde groenten toe en bak 8 min. mee. Voeg vervolgens de mascarpone en tomato frito toe en roer goed door. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de spaghetti over de borden en schep daar de romige saus op. Garneer met de basilicumblaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.