Print opties

Sluiten

Rustieke tosti met truffel paddenstoelen

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
4 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Snijd de kastanjechampignons in plakken. Pel en snijd de ui fijn.
2
Verwarm een pan met de olijfolie en bak de ui glazig. Voeg de champignons toe en bak 5 min. Voeg de truffeltapenade toe en breng op smaak met Verstegen Zwarte Peper en Verstegen Zeezout.
3
Verdeel de crème fraîche, oude kaas en kastanjechampignons over ½ van de sneetjes rustiek meergranen brood. Leg de overige sneetjes hierop.
4
Verwarm een pan met ongezouten roomboter en bak de rustieke tosti’s goudbruin. Serveer met de Verstegen Guilt Free - Curry Ketchup.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.