Salade Met Heilbot En Sojabonen
Niveau
Gemiddeld
Tijd
5 min

Salade met heilbot en sojabonen

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
5 min
Wachttijd
20 min
Totale tijd
25 min
1
Verwarm de oven voor op 175°C.
2
Pluk de takjes dille. Snijd de heilbot in kleine blokjes en breng op smaak met peper, zout en dille. Pers de limoen uit boven de visblokjes en laat 20 min. marineren zodat de buitenkant gaar wordt en de binnenkant mals en sappig blijft.
3
Was en snijd de sla. Schaaf met een dunschiller de komkommer in linten.
4
Rooster de hazelnoten 9 min. in het midden van de oven en laat afkoelen.
5
Hak de munt fijn en meng in een schaaltje met de yoghurt en gembersiroop. Breng op smaak met peper en zout.
6
Meng de romaine sla met de hazelnoten, sojabonen, komkommerlinten en heilbotfilet. Serveer met de frisse yoghurtsaus.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Melk
  • Noten
  • Soja
  • Vis

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Diëten
Balans
Koolhydraatarm
Eiwitrijk
Soort
Salade
Voorkeuren
Bevat vis
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via