Verwarm de oven voor op 220˚C. Rol het pizzadeeg uit op een met bakpapier beklede bakplaat.
2
Rasp de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter). Meng de limoenrasp met de ricotta, 15 ml honing, tomatensaus en wat peper en zout.
3
Verdeel het mengsel over de bovenkant van de pizza. Laat de rand vrij. Scheur de mozzarella in stukjes en verdeel over de pizza. Bak de pizza in 20 min. goudbruin en gaar in de oven.
4
Snijd ondertussen de kerstomaatjes door de helft en hak de pistachenoten grof. Meng de overige honing met de Tabasco Sriracha.
5
Pluk de blaadjes van de basilicum. Haal de pizza uit de oven en verdeel de kerstomaatjes, pistachenoten en basilicum over de pizza. Garneer met de spicy honey en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.