Print opties

Sluiten

Spinaziestamppot met zongedroogde tomaat

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
15 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Breng een pan met water aan de kook. Schil de aardappelen en snijd in grove stukken. Kook in 20 min. zacht en gaar. Breng nog een pan met water aan de kook en kook de eieren tot de gewenste hardheid (hard of zacht).
2
Verhit ondertussen de olijfolie in een pan en bak de spinazie met wat peper en zout totdat het geslonken is.
3
Giet de aardappelen af en doe terug in de pan. Voeg de spinazie toe samen met de ongezouten roomboter, melk, knoflookpoeder, Italiaanse kruiden en wat peper en zout. Stamp tot een grove stamppot. Roer tot slot de zongedroogde tomaat erdoor.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.