Laat de tonijn uitlekken. Snijd de komkommer en wortel in dunne reepjes. Ontdooi de edamame en ris de blaadjes van de takjes munt.
2
Doe de mayonaise in een kommetje. Schil de gember en rasp de gember met een scherpe rasp in de kom van de mayonaise. Roer goed.
3
Vul een grote kom met lauwwarm water en leg de rijstvellen en een groot leeg bord klaar. Week een rijstvel in de kom met water. Leg op het grote bord en beleg met de tonijn, edamame, wortel, komkommer en munt (horizontaal, iets onder het midden). Verdeel 1/6 van de sojasaus over de ingrediƫnten. Vouw de vellen eerst aan de zijkanten naar binnen en rol ze dan op van onder naar boven. Herhaal de stappen tot de springrolls allemaal zijn gerold.
4
Serveer de gembermayonaise als dip bij de springrolls met tonijn.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.