Print opties

Sluiten

Supreme poké bowl met Oosterse wokblokjes

Bereidingstijd
25 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
25 min

Ingrediënten

10 personen
Ingrediënten
Extra benodigdheden
1
Stoom de sushirijst in een rijstkoker, laat iets afkoelen tot kamertemperatuur. Voeg de sushi azijn toe en roer voorzichtig door.
2
Verwarm de airfryer voor op 180°C en bak de Garden Gourmet Oosterse wokblokjes 4 min. Besprenkel met de vegan ponzu saus.
3
Snijd ondertussen de wortel en komkommer in dunne reepjes. Snijd de bosui in dunne reepjes. Snijd de maïs in stukken. Verhit een grillpan met de olijfolie en gril de maïs 5 min. tot er goede grillstrepen op zitten.
4
Schep de rijst in bakjes en verdeel de wortel, komkommer, bosui, maïs, edamame boontjes en de Garden Gourmet Oosterse wokblokjes erover. Garneer met de sriracha mayonaise, gefrituurde uitjes en zwarte sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.