Print opties

Sluiten

Tiffin: pasta gegrilde groente, salade caprese en focaccia

Bereidingstijd
40 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
40 min

Ingrediënten

1 persoon
Ingrediënten pasta met gegrilde groente
Ingrediënten salade caprese
Ingrediënten focaccia met prosciutto
Keukenbenodigdheden
1
Snijd de gegrilde groente in grove stukken. Pel de knoflook en hak fijn. Hak de groene kruiden fijn. Snipper het sjalotje.
2
Kook de penne pasta volgens de aanwijzingen op de verpakking beetgaar. Giet de pasta af en spoel met koud water. Schep de olijfolie door de pasta.
3
Meng de pasta met de gegrilde groente, de gesnipperde sjalot, knoflook en de olijvenringetjes. Top af met de gehakte groene kruiden.
4
Snijd de mozzarella en tomaat in plakken. Pluk de basilicumblaadjes en strooi ze over de plakken mozzarella en tomaat. Dresseer met de olijfolie en voeg naar wens zwarte peper toe.
5
Snijd de focaccia in repen en besprenkel met olijfolie. Plaats de repen focaccia op de grill. Beleg met prosciutto.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.