Print opties

Sluiten

Tomatenwraps met zalm en kruidenroomkaas

Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Klop het ei los in een grote kom met een scheutje water. Haal de wraps hier één voor één doorheen. Bak de tortilla’s één voor één in een droge koekenpan en laat afkoelen.
2
Roer de roomkaas los en voeg de mierikswortel toe. Breng eventueel op smaak met peper en zout.
3
Snijd de gerookte zalmfilet en de spinazie grof. Snijd met een dunschiller lange linten van de komkommer. Pluk de waterkers van de dikke stelen en was samen met de spinazie en komkommer. Laat uitlekken op een vergiet.
4
Smeer 2 flinke lepels roomkaas over de gehele breedte van een tortilla. Verdeel hier de gerookte zalm en de groenten overheen en rol strak op. Snijd in mooie rolletjes en steek er eventueel prikkers in.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.