Print opties

Sluiten

Traybake rode paprika en geitenkaas

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Snijd de paprika in repen van 2 cm. Snijd de courgette en pompoen in plakken van 1 cm.
2
Breng een pan met water aan de kook en kook de pompoen in 3 min. beetgaar en giet af.
3
Verdeel de paprika, courgette en pompoen in een ovenschaal en verkruimel hierover de geitenkaas. Plaats de ovenschaal 15 min. in de oven tot de groenten gaar zijn en de geitenkaas begint te kleuren.
4
Hak ondertussen de walnoten grof, snijd de makreel in stukken van 2 cm en snijd de salatrio los.
5
Haal de traybake uit de oven en verdeel hier de walnoten, makreel en salatrio overheen.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.