Schil de mango en snijd hem in kleine blokjes. Pureer de dadels, 1 el mangoblokjes en de sojamelk met een staafmixer tot een gladde massa.
2
Voeg het mengsel toe in een pan, houd een beetje achter. Snijd het vanillestokje over de lengte in en voeg toe. Breng de melk tegen de kook aan en laat dit 10 min. trekken.
3
Meng ondertussen de maïzena met het achtergehouden mengsel tot een papje. Voeg dit toe aan de pan en blijf goed roeren. Zet het vuur uit zodra er een dikke custard ontstaat. Laat de custard afkoelen.
4
Haal ondertussen de pitjes uit de granaatappel door er met een lepel op te kloppen.
5
Bedek de bodem van de brede glazen met mango en granaatappelpitjes. Giet de custard erop en versier met wat mango en granaatappel.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.