Print opties

Sluiten

Vegan Koreaanse kipburger

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
1
Bak de vegan kipburgers volgens de aanwijzingen op de verpakking. Snijd de burgerbroodjes doormidden en verwarm ze kort in de oven of in een pan.
2
Meng in een kom de gochujang, sojasaus, agave siroop en water tot een gladde saus. Verwarm de saus in een klein pannetje op laag vuur tot het iets indikt. Dit duurt 3 min. Meng de koolmix met de plantaardige mayonaise, sriracha, rijstazijn en een snufje zout tot een frisse coleslaw.
3
Beleg de broodjes met de vegan kipburgers en besmeer met de gochujangsaus. Verdeel de coleslaw eroverheen en bestrooi met zwarte sesamzaadjes.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.