Vegetarische ramen boordevol groenten
Niveau
Gemiddeld
Tijd
30 min

Vegetarische ramen boordevol groenten

Ingrediënten

2 personen
Ingrediënten
Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min
1
Pel en pers de knoflook. Snijd de gember fijn. Snijd de wortels in de lengte in reepjes. Verwarm een soeppan met olijfolie en bak hierin de knoflook en gember ca. 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de groentebouillon, misopasta en wortels toe. Breng aan de kook totdat de wortels zacht zijn. Haal de wortels uit de bouillon met behulp van een schuimspaan en leg de wortels apart. Houd de bouillon op laag vuur warm.
2
Bereid de ramen noedels zoals aangegeven op de verpakking en giet af.
3
Kook de eieren ca. 6 min. pel en snijd doormidden. Bak de champignons en taugé gaar in een koekenpan met olijfolie. Scheur ondertussen de norivellen in stukjes en snijd de bosui.
4
Leg de noedels, eieren, wortels, champignons, tauge, norivellen en bosui in een diep bord. Giet hierover de sojasaus en sesamolie, gevolgd door de bouillon. Garneer met sesamzaad.

Allergenen

Dit recept bevat de volgende allergenen:

  • Gluten
  • Sesamzaad
  • Selderij
  • Soja
  • Ei

Voedingswaarden

Per 1 persoonsportie

Voedingswaarden

Vind je dit leuk?

Reacties
Plaats nieuwe reactie

Geef een reactie

Over dit recept

Gerecht
Hoofdgerechten
Cuisine
Japans
Diëten
Balans
Soort
Soep
Noedels
Voorkeuren
Vrij van vis
Vegetarisch
Vrij van vlees

Gemaakt door Eatertainment

Delen via