Pel en pers de knoflook. Snijd de gember fijn. Snijd de wortels in de lengte in reepjes. Verwarm een soeppan met olijfolie en bak hierin de knoflook en gember ca. 2 min. op middelhoog vuur. Voeg de groentebouillon, misopasta en wortels toe. Breng aan de kook totdat de wortels zacht zijn. Haal de wortels uit de bouillon met behulp van een schuimspaan en leg de wortels apart. Houd de bouillon op laag vuur warm.
2
Bereid de ramen noedels zoals aangegeven op de verpakking en giet af.
3
Kook de eieren ca. 6 min. pel en snijd doormidden. Bak de champignons en taugé gaar in een koekenpan met olijfolie. Scheur ondertussen de norivellen in stukjes en snijd de bosui.
4
Leg de noedels, eieren, wortels, champignons, tauge, norivellen en bosui in een diep bord. Giet hierover de sojasaus en sesamolie, gevolgd door de bouillon. Garneer met sesamzaadjes.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.