Verwarm de oven voor op 180°C. Snijd de tomaten in kwarten, verwijder de zaadlijsten en snijd in blokjes. Pel en snijd de ui fijn. Hak de peterselie grof.
2
Rasp de schil van de limoen (rasp het witte gedeelte niet mee, dit is bitter) en pers de vrucht uit. Meng de tomatenblokjes, ui, peterselie, limoensap en -rasp tot een salsa. Breng op smaak met peper en zout.
3
Verdeel de mini tortilla’s over een ovenrek en bereid volgens de aanwijzingen op de verpakking in de oven.
4
Verhit ondertussen een pan met de olijfolie en bak de vegetarische crispy sticks goudbruin en krokant. Snijd in reepjes. Snijd de slatrio los van de krop en spoel af.
5
Verdeel de pikante hummus over de mini tortilla’s en beleg met de wortel julienne, slatrio, tomatensalsa en vegetarische crispy sticks.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.