Verwarm de airfryer voor op 180°C. Snijd de pangasiusfilet in reepjes en meng met ½ van de fajitakruiden en een snufje peper en zout. Laat kort marineren en zet gekoeld tot gebruik.
2
Halveer de paprika’s, verwijder de zaadlijsten en snijd in reepjes. Snijd de courgette in reepjes. Pel en snijd de rode ui in dunne ringen. Verdeel de vis, paprika’s, courgette en rode ui over het met bakpapier beklede mandje van de airfryer. Bak 10 min. in de airfryer, of tot de vis gaar is en de groenten licht geroosterd zijn.
3
Halveer ondertussen de avocado, verwijder de pit en prak het vruchtvlees samen wat met peper en zout. Snijd de limoen in partjes. Hak de peterselie grof.
4
Bereid de tortilla’s volgens de aanwijzingen op de verpakking.
5
Verdeel de avocado, groenten en vis over de tortilla’s. Garneer met peterselie en serveer met de partjes limoen.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw
favoriete recepten online.