Print opties

Sluiten

Wrap met knoflook-kruiden kip en avocado

Bereidingstijd
30 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
30 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Bereid de kipfilet met 2 vellen gekruid bakpapier volgens de aanwijzingen op het pakje MAGGI Mals en Kruidig Knoflook fijne kruiden. Bak de kip in 10 min. per kant gaar op laag vuur.
2
Snijd intussen de tomaten in parten en komkommer in blokjes. Meng de tomaat, komkommer en ijsbergsla samen in een grote kom. Laat de maïskorrels uitlekken en voeg deze ook toe aan de salade.
3
Snijd de avocado in de lengte doormidden en verwijder de pit. Schep vervolgens het vruchtvlees van de avocado in een schaaltje. Prak met een vork het vruchtvlees en breng op smaak met het citroensap en peper.
4
Haal de kip uit de pan en snijd deze in plakjes.
5
Smeer een dun laagje van het avocadomengsel op de wrap. Beleg de wrap vervolgens met de salade en de gekruide kip. Plaats de ingrediënten in het midden van de wrap. Klap het onderste deel van de wrap naar het midden. Vouw daarna beide zijkanten naar binnen en rol de wrap verder op. Snijd de wrap doormidden. Herhaal dit met de overige wraps.
6
Serveer de wraps met de overgebleven salade en de avocadospread.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.