Recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Home
Alle recepten
Kies je menugang
Ontbijt
Lunch & brunch
Tussendoortjes
Voor- & tussengerechten
Hoofdgerechten
Bijgerechten
Sauzen & dressings
Desserts & gebak
Borrelhapjes & snacks
Dranken & cocktails
Cuisine
Aziatisch
Italiaans
Mexicaans
Grieks
Mediterraans
Spaans
Hollands
Frans
Amerikaans
Midden-Oosters
Uitgelicht
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Wat eten we vandaag?
Makkelijke recepten
Vegetarische recepten
Eenpansgerechten
Inspiratie
Handige weekmenu's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kookworkshop
Proeverijen & events
Kookvideo's
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Kooktips & blogs
Experiences
Over ons
Wie zijn wij?
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Eatertainers
.st0{fill:#F6F6F6;} .st1{fill:#010202;}
Samenwerken
Aanmelden
Print opties
Titel
Afbeelding
QRCode
Ingrediënten
Informatie
Instructies
Printen
Sluiten
Wraps van Beemster 30+ Belegen gevuld met kip en knapperige groenten
Bereidingstijd
15 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
15 min
Ingrediënten
2 personen
Ingrediënten
4 plakken Beemster 30+ Belegen
3 blaadjes baby romaine sla
1 snoepgroente komkommer
1 trostomaat
2 radijsjes
50 gr flinterdunne kipfilet (broodbeleg)
1 el caesardressing
1
Verwarm de oven voor op 200°C. Verdeel de plakken kaas in 2 vierkanten over een met bakpapier beklede bakplaat en bak ca. 10 min. in de oven.
2
Halveer ondertussen de blaadjes sla in de lengte. Halveer de komkommer in de lengte en snijd deze in reepjes. Snijd de tomaat en radijs in plakjes.
3
Haal de gebakken kaaswraps uit de oven en verdeel de kipfilet, sla, tomaat, komkommer en radijs erover. Besprenkel met de caesardressing.
4
Rol de wraps voorzichtig vanaf de lange kant op tot strakke rollen. Snijd de rollen schuin doormidden en serveer.
Scan mij!
Dit recept online bewaren?
Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.