Print opties

Sluiten

Zoete aardappel met rode ui

Bereidingstijd
20 min
Wachttijd
0 min
Totale tijd
20 min

Ingrediënten

4 personen
Ingrediënten
1
Pel de rode ui, snijd in ringen en marineer met de witte wijnazijn. Was de zoete aardappel en snijd in plakken van 1 cm. Snijd de radijs in plakken.
2
Halveer de avocado, verwijder de pit en schep het vruchtvlees met een lepel uit de schil. Snijd in plakken. Hak de peterselie grof.
3
Breng een pan met water aan de kook en kook de zoete aardappelen 5 min. Giet af.
4
Verhit een grillpan met olijfolie en gril de zoete aardappelen 5 min. Breng op smaak met peper en zout.
5
Verdeel de zoete aardappelen, avocado, rode ui en radijs over de borden. Garneer met de Griekse yoghurt en peterselie.
Scan mij!

Dit recept online bewaren?

Scan de QR-code voor een profiel en bewaar gemakkelijk jouw favoriete recepten online.