Meld je aan voor onze nieuwsbrief!

Ontvang de nieuwste recepten en tips in je inbox.

Chocoladeletters versieren

De goedheiligman is weer in het land. Dat betekent: kruidnoten, marsepein en chocoladeletters! Personaliseer jouw chocoladeletter tijdens een gezellige avond chocoladeletters versieren. Super leuk om met de (klein) kinderen te doen waarbij je zelf ook mee kunt smikkelen. Versier de letters met kleurrijke versiering zoals discodip, popcorn, mini marshmallows en meer. Onze food- en lifestylecoach Stella gaat samen met haar zoon Tijn creatief aan de slag met een aantal letters.

Laat je chocoladeletter versieren! Bekijk onze evenementen voor alle deelnemende winkels en meer informatie.

Zelf aan de slag? Dit heb je nodig:

  • Chocoladeletter(s) naar keuze
  • Smeltchocolade
  • Versiering, bijvoorbeeld discodip
  • Mini marshmallows
  • Karamel popcorn
  • Kruidnoten
  • Chocolade kruidnoten
  • Chocoladeballetjes
  • Chocolade browniestukjes
  • Fudge
  • Tum tum
  • Kwast
  • Bak of bord om op te versieren

Hoe maak je het?

  1. Smelt de smeltchocolade au bain-marie*.
  2. Smeer de chocoladeletters royaal in met de gesmolten chocolade en versier met de door jou gekozen versiering. Wacht hier niet te lang mee, de gesmolten chocolade wordt snel hard.
  3. Laat de versierde chocoladeletters uitharden en smullen maar!

*Wat is au bain-marie?
Au bain-marie betekent dat je ingrediënten verwarmd of koelt door middel van een kom boven een waterbad. In dit geval laat je dus de chocolade smelten boven een pan met kokend water.

Meld je aan en blijf op de hoogte!

Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang evenementen, de nieuwste recepten, tips en het laatste nieuws in je mailbox.