Karma Kebab x Eatertainment

Karma Kebab x Eatertainment

Karma Kebab x Eatertainment

Wellicht ken je Karma Kebab al van festivals. Lowlands vroeg Karma Kebab: maak de meest duurzame nachtsnack. Dus maakten ze kebab van Nederlandse knolselderij waar zowel veganisten als vleeseters van gaan watertanden. Ken je het nog niet maar ben je razend benieuwd naar deze award-winning streetfood? Karma Kebab staat een week lang in de Eatertainment keuken in Jumbo Groningen Beren!

Om de festivalsferen in de winkel te halen kun je elke dag van 18:00 tot 19:00 disco shoppen en kun je dansend je boodschappen doen. Eenmaal binnen kun je je eigen Karma Pide bestellen en proeven. Daarnaast kun je exclusief deze week Karma Kebab in de schappen vinden. Neem je een Karma Kebab verpakking mee naar huis? Dan krijg je er een gratis Karma Knoflooksaus bij, op te halen bij de balie (op = op!).

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Ma 1 nov. 2021 - Zo 7 nov. 2021
Jumbo Beren Groningen, Groningen
Gratis toegang
Eatertainers:
Stephen Busman

Soort event
In de winkel
Delen via