Libelle Zomerweek
Event

Libelle Zomerweek

Tijdens de Libelle Zomerweek kun je genieten van workshops, shoppen, modeshows en uiteraard heerlijk eten. Voor de 25ste keer op rij viert Libelle haar Zomerweek, dit jaar op een nieuwe locatie in Expo Haarlemmermeer!

Is de Libelle Zomerweek een buiten event?

Ja, de Libelle Zomerweek is een buitenevenement. Het is een jaarlijks terugkerend festival dat plaatsvindt in een buitenlocatie, waar bezoekers kunnen genieten van verschillende activiteiten, zoals mode- en beautyshows, workshops, lezingen, livemuziek en foodtrucks. Het is een unieke ervaring voor vrouwen die op zoek zijn naar inspiratie, ontspanning en plezier.

Wat zijn de openingstijden van de Libelle Zomerweek?

Het programma is nog niet bekend. Houd daarom de website van Libelle Zomerweek nauwlettend in de gaten. Zij zullen deze op hun website plaatsen zodra het programma bekend is.

 

Wat kost de Libelle Zomerweek 2023?

Een kaartje voor de Libelle Zomerweek start van €19,95. Voor zondag 14 mei koop je in een Zomerweek in Concert-ticket voor €29,95. Het is aan te raden om de website van de Libelle Zomerweek regelmatig te controleren voor updates over de ticketprijzen en beschikbaarheid.

Disclaimer: data, prijzen en invulling van het evenement zijn onder voorbehoud. Bezoek de website van de organisatie voor de meest actuele informatie en updates.

Over dit evenement

Do 11 mei 2023 - Wo 17 mei 2023
Expo Haarlemmermeer, Vijfhuizen
Vanaf €19,95
Ticket reserveren

Categorie
Andere events
Doelgroep
Samen met vriendinnen
Delen via