Eatertainment_pilot_pokebowls

Maaltijd to go en proeven – Koffie & croissants

Koffie & croissants

Geen tijd om zelf je ontbijt te maken? Geen zorgen, wij staan deze hele week voor je klaar met heerlijke koffies en croissants deluxe. Dat is pas een goed begin van de dag. Kom langs, proef het zelf en neem meteen je ontbijtje to go mee! Haal je koffie & croissants to go tussen 09:00 uur en 15:30 uur bij Jumbo Groningen Beren. Kies jij voor de croissant deluxe met amandelschaafsel en basilicum of ga je voor de croissant deluxe met witte chocoladevlokken en karamel fudge?

Zelf maken kan natuurlijk ook. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de recepten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit recept? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

Over dit evenement

Ma 20 sep. 2021 - Zo 26 sep. 2021
Jumbo Beren Groningen, Groningen
Gratis toegang
Chefs:
Stephen Busman

Soort event
In de winkel
Categorie
Eatertainment events
Delen via