Eatertainment komt naar je toe!

Steeds meer evenementen door het hele land.

Maaltijd to go en proeven – Lekker Hollands

Stephen Busman
18
okt
-
24
okt

Jumbo Groningen Beren

Maaltijd to go en proeven – Lekker Hollands

 
1079 personen hebben dit evenement bekeken.

Lekker Hollands

Ga voor Hollands en neem deze week een heerlijke stamppot to go mee! Kom langs en proef om erachter te komen wat jouw favoriet is: andijviestamppot en een lekkere kaasgehaktbal of rucolastamppot met geitenkaas. Onze Eatertainers staan 7 dagen per week voor je klaar met een heerlijke maaltijd. Iedere dag zijn wij tussen 12:30 uur en 19:00 uur op de winkelvloer te vinden.

Zelf koken kan natuurlijk ook. Je vindt alle ingrediënten op één plek in de winkel: zo vul je direct je mandje om de gerechten vervolgens zelf thuis te maken. Maar hoe maak je dit gerecht? Scan de QR-code in de winkel en het bijbehorende recept is binnen handbereik!

Benieuwd naar de recepten? Bekijk de themapagina!

Meer weten?

Eatertainment in de winkel start bij Jumbo Kooistra (Leeuwarden en Bolsward) en Jumbo Maripaan (Groningen en Drachten). De komende maanden worden er meer evenementen bij verschillende winkels in het hele land georganiseerd. Onze ambitie is om Eatertainment de komende jaren door heel Nederland uit te rollen. Kun jij niet wachten tot we in jouw supermarkt of favoriete winkel te vinden zijn? Laat ons weten waar zodat we je bij jou in de buurt kunnen verrassen en inspireren!

Een kijkje achter de schermen en op de hoogte blijven van al onze leuke activiteiten? Volg ons op Instagram en schrijf je in voor onze nieuwsbrief!

To register for this event please visit the following URL:

Datum en Tijd

ma 18-10-2021 - zo 24-10-2021
12:30-19:00 dagelijks
 

Locatie

Jumbo Groningen Beren, Jumbo, Beren 85, Groningen
 

Winkel

Jumbo Groningen Beren
 

Soort Evenement

In de winkel
 

Categorie

Maaltijd To Go